Page 1 of 1

Converse One Star OX Egret

PostPosted: Mon Mar 29, 2021 6:19 pm
by qi305vsr
Image


Med holdbarhed i tankerne har den iconicmore.com mands etiket infunderet disse tre fint udformede valg med Cordura-stof, et langtidsholdbart tekstil bestående primært af nylon med bomuld og andre fibre blandet for styrke og komfort. Carhartt-branding kan ses på One Star's tunge og indlægssåler, mens Corduras signaturmærke delvist skjules mellem tungen og ankelkraven. En subtil nik til Carhartts rødder i Detroit gør også sin tilstedeværelse kendt på den førnævnte tungeetiket med et ”313” områdenummer.


Silhuetten kan prale af en slank slip-on form, der Converse Sko Blå med subtile hi-tech detaljer, der optimerer komforten. Den leveres med en CX skum indersål for ekstra dæmpning og en struktureret "CONS" sål for maksimal trækkraft. Konstruktionen af ​​skoens overdel er blevet holdt relativt minimal: tynde dobbeltstingede rør vises langs kanten af ​​tungen suppleret med polstring langs kraven. Andre detaljer som det udskårne "One Star" -motiv ved den trekantede hælbænk og en skarp hvid mellemsål afrunder skoens dristige design.


Converse One Star OX Egret forestillede sig igen sin ikoniske One Star ved hjælp af et fløjlsagtigt cover med dråben af ​​Converse One Star Suede Low Top. Denne silhuet, der engang fangede sjælene hos b-drenge og skatere, vinder hjerterne hos dem, der elsker vintage-stilarter. Selvom den indledende pasning af dette smidige færdige spark føltes stramt og smalt, betalte den passende indbrudstid sig. Ikke underligt, at mange betragter denne sko som en af ​​de mest alsidige, stilfulde og overkommelige lave toppe i deres sneaker kollektion.


Stå op og skille dig ud fra mængden i et par Online Shopping Converse One Star sko. One Star blev først bygget til basketballbanen og har over tid forvandlet sig til at blive go-to-sneaker for uafhængige. Få den tilbagekaldelsesstil, du leder efter, og gyng et par One Star-sko i de nyeste farver, print og mønstre, der fås i mellemstore og lave topstile.


https://www.iconicmore.com/

Re: Converse One Star OX Egret

PostPosted: Wed Apr 21, 2021 1:58 am
by jiuer7845

Re: Converse One Star OX Egret

PostPosted: Fri Apr 30, 2021 9:25 am
by Olivia Davis
I was looking for detailed info about Eduwizards pricing policy and found some great testimonials. Recommend to check this Eduwizards review before placing an order.