Home         Video Gallery         Free Downloads         Press        Other Projects        Contact        Forum        Join us on Facebook!

Jordan Legacy 312 Low Lakers

Challenges and suggestions for new knots and ties.

Jordan Legacy 312 Low Lakers

Postby 5cje3cgj » Mon May 10, 2021 7:08 pm

Image
Don C's nieuwste samenwerkende make-up, de Jordan Legacy 312 Low, blijft Chicago in stijlgowhere.com kleur vieren en is weer terug in een schema dat niets terughoudt in het palet. Enigszins neutrale olifantenprints dienen verrassend genoeg als een van de meer ingetogen componenten, passend in het profiel van een kit retro in alle betekenissen van het woord.

Verblindend heldere aquatinten vinden plaats over de voering, het lipje op de tong, evenals de suède swoosh met textuur, terwijl voltgroen de hielomslag en Jordan schoenen dames rood de buitenzool volledig versiert. Diepe, verzadigde blues voegen een kleine pauze toe aan de extreem blootgestelde stukken vanaf de achterkant van de tussenzool en de overkoepelende riem. Merknotities zijn trouw aan hun vorm, met "Just Don" naast vetgedrukte lettertypes en de iconische Jumpman, hoewel de inlegzolen een kleine ronde patch hebben die lijkt op vintage flessendoppen of mogelijk op sportkleding gerichte iconografie.

Een ijzige vibes-functie voor de Jordan Legacy 312 Igloo. Deze high-top is zowel opvallend als veelzijdig. Draag ze met je favoriete grijze joggingbroek of kleed ze aan met een nettere jeans en broeken. Door elementen uit de Jordan Legacy 312 Low Lakers meest iconische Jordans samen te voegen, is de Legacy 312 een must-cop voor de meeste verzamelaars. Het begint allemaal met die zichtbare lucht in de hiel. Bij dit paar belooft het het beste op het gebied van ultraondersteunende demping. Zoals je zou verwachten, zorgt deze Flight-technologie ervoor dat deze er niet alleen goed uitzien, maar ook presteren als het gaat om die snelle bochten tussen de hoepels!

Net als bij enkele van de beste kleurstellingen aller tijden, wordt een stukje Online winkelen cement of safaridetails op de onderste helft van de schoen gestempeld. Premium leer strekt zich uit van hak tot teen, in contrasterende tinten iglo-groen, wit en zwart. Om de look af te maken, houdt een stevige riem de voet op zijn plaats en een set zwarte veters zorgt voor nog meer stabiliteit. Ten slotte is het klassieke logo van Nike te zien in een diepe blauwtint.

https://www.stijlgowhere.com/
5cje3cgj
 
Posts: 3
Joined: Mon May 10, 2021 6:56 pm

Return to Ideas & Proposals

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron

 
© 2015 FusionKnots.com

 
Home         Video Gallery         Free Downloads         Press        Other Projects        Contact         Forum        Join us on Facebook!