Home         Video Gallery         Free Downloads         Press        Other Projects        Contact        Forum        Join us on Facebook!

Kopen Nike Air Max 98

Share and discuss your knotwork.

Kopen Nike Air Max 98

Postby summyts » Fri May 07, 2021 1:20 am

Nike Sportswear blijft de verjaardag van de Kopen Nike Air Max 98 vieren met een gloednieuw AOP-pakket (All Over Print). Het pakket bevat twee aanbiedingen met fractal- en camouflageprints. De ene is gekleed in Wit / Team Oranje-Zwart en de andere in een "Camo" Khaki / Team Oranje-Medium Olijf tint. Beide zijn gemarkeerd met Team Orange Nike Swoosh-logo's die in geel zijn omlijnd. Een witte tussenzool en zwarte rubberen buitenzool maken het ontwerp compleet.

Image

Ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum van het silhouet komt de Nike Air Max 98 Goedkoop binnenkort in een zomervriendelijke kleurencombinatie voor de warmere maanden. Gekleed in een wit, zwart, racerblauw en volt kleurenschema. Deze Nike Air Max 98 heeft een wit bovenwerk gecombineerd met zwarte details. Het markeren van de schoen zijn overal blauwe en volt-accenten.

Nike Air Max 98 te Koop blijft arriveren in een overvloed aan nieuwe kleurstellingen, waarvan de nieuwste een schoon "antraciet" is. Deze monochromatische grijze en zwarte versie van het klassieke silhouet heeft een bovenwerk van zwart mesh met een mediumgrijze suède overlay die wordt afgedekt door de beruchte reflecterende streep van de 98. Een donkergrijs spatbord heeft krokodillen in reliëf, net als de oogjes aan de bovenkant. De look van het bovenwerk wordt gecompleteerd door verdere grijze suède details op de toebox en tong, en de schoen is afgerond met een witte tussenzool, grijze Air Max unit en grijze buitenzool.

Vorige maand brachten we je officiële afbeeldingen van een Nike Air Max 98 Schoenen selectie gekleed in fractale patronen en genaamd "AOP" - all-over print. Nu heeft de Swoosh nog een AOP-iteratie die dezelfde zwart-witte fractale afdruk op zijn tongeenheid gebruikt. Rondom die look zijn meerdere tinten Tiger Camo door het hele bovenwerk heen, beginnend met Medium Olive recht boven de tussenzool, vervolgens overgaand in licht kaki, en vervolgens af te maken met een donkerder kaki en bruin recht onder de bovengenoemde tong. Team Oranje en gele tinten zijn toegevoegd aan de Swoosh- en Air-branding van deze selectie voor een lichte kleur.

Na vorige maand te zijn aangekomen in een reeks heldere kleurstellingen van "Radient Emerald" tot "Solar Red", is Nike Air Max 98 Heren/Dames in juni weer terug - dit keer met een donkerzwart / antraciet combo. De zwarte mesh-basis van de schoen wordt geaccentueerd door antracietkleurige suède overlays, terwijl een zwart lederen spatbord met een reliëf krokodillenprint als extra buffer dient. Reflecterende details sieren de hoge lijnen van de 98 en gedurfde veterlussen op de middenvoet, terwijl de ingetogen Nike-branding komt via kleine swooshes op de middenvoet en toebox / Air Max-details op de hiel en tong.

www.max270mall.com
summyts
 
Posts: 7
Joined: Fri May 07, 2021 12:49 am

Return to Completed Works

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron

 
© 2015 FusionKnots.com

 
Home         Video Gallery         Free Downloads         Press        Other Projects        Contact         Forum        Join us on Facebook!