Home         Video Gallery         Free Downloads         Press        Other Projects        Contact        Forum        Join us on Facebook!

Adidas NMD Goedkoop

The place to generate conversations about fusion knots or knotting in general.

Adidas NMD Goedkoop

Postby Halle65 » Tue Apr 13, 2021 3:09 am

Adidas NMD Goedkoop
Image

Het Adidas NMD Dames van adidas heeft in de loop van de geschiedenis vele vormen aangenomen, maar de look die je hieronder ziet, die een glitchpatroon implementeert en geen Three Stripes-details bevat, is misschien wel de beste. Adidas NMD Nederland hebben de keuze tussen twee zomerklare edities, een sportieve Energy Aqua en de andere gekleed in Trace Orange. Meerdere aangekondigde samenwerking in het verleden van de NMD R1 kwam met deze look, zoals het illustere SNS Datamosh-project dat in twee zeer gewaardeerde kleurstellingen kwam.

Tot nu toe spaarzaam uitgebracht, dingen staan ​​op het punt te veranderen. De Adidas NMD Heren laat deze donderdag een volledige aanval op kleurstellingen en constructies vallen, en hier is een samenvatting van ze allemaal. Eigenlijk zijn er misschien nog een paar, maar dit is je meest uitgebreide blik tot nu toe in het volledige assortiment NMD-iteraties, inclusief mesh, suède en neopreen in een breed assortiment aan kleurstellingen en maten voor mannen en vrouwen.

Je dacht toch niet dat Adidas NMD Goedkoop zou laten glijden zonder dat een geheel witte versie de retailers zou raken, toch? De adidas Ultra Boosts bleken waanzinnig populair te zijn in de wit-op-witte look, en nu is de adidas NMD Runner, het model dat het heden van adidas feilloos vermengde met inspiratie uit het verleden van onder meer de Boston Super en Rising Star, gezegend met de perfecte "Triple White" -look.
Halle65
 
Posts: 16
Joined: Mon Apr 12, 2021 10:55 pm

Re: Adidas NMD Goedkoop

Postby KotABC » Tue Apr 13, 2021 10:41 pm

very useful information
KotABC
 
Posts: 13
Joined: Tue Apr 13, 2021 2:22 pm

Re: Adidas NMD Goedkoop

Postby SuperPuper » Tue Apr 13, 2021 11:07 pm

well done, I liked it
SuperPuper
 
Posts: 12
Joined: Tue Apr 13, 2021 2:17 pmReturn to General Discussions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests

cron

 
© 2015 FusionKnots.com

 
Home         Video Gallery         Free Downloads         Press        Other Projects        Contact         Forum        Join us on Facebook!