Home         Video Gallery         Free Downloads         Press        Other Projects        Contact        Forum        Join us on Facebook!

all-new adidas day jogger unveiled in five colorways

The place to generate conversations about fusion knots or knotting in general.

all-new adidas day jogger unveiled in five colorways

Postby ford3frank » Fri Jul 03, 2020 8:49 pm

Image
adidas Originals presenteert twee nieuwe damesversies van de all-new adidas day jogger unveiled in five colorways, beide bijgewerkt met een mix van camouflageprint. Het ene paar is gekleed in True Pink/Grey Two en het andere in een Sky Tint/Glory Blue-make-up. Ze zijn niet alleen uitgevoerd in camouflageprint, maar ze hebben ook reflecterende details bovenop White Boost-tussenzolen om het ontwerp af te maken.
adidas y-3 qasa high black olive is al meer dan een decennium een ​​hoofdbestanddeel van het merk en de high fashion-samenwerking gaat nog steeds goed. Deze maand zijn adidas en Y-3 van plan de Ratio Racer te introduceren, een eenvoudig nieuw silhouet met een Boost-middenzool over de volledige lengte.
De adidas sobakov - heren schoenen is een silhouet dat de geest van de moderne voetbalcultuur eer aandoet. Voor het herfstseizoen komt de schoen in een "Triple Black" -kleur. Deze schoenen zijn gemaakt met een elastisch gebreid bovenwerk en hebben een felle uitstraling met reflecterende uitlopende Three Stripes bovenop een gedurfde gevormde rubberen buitenzool.
Na een teruggewonnen aantrekkingskracht te hebben gekregen dankzij het duo van samenwerkingen dat is uitgebracht via de adidas nite jogger heren sale-collectie van Beyonce, zou de Nite Jogger mogelijk kunnen profiteren van dit momentum met in-line releases. Dus voor zijn volgende act vertrekt de lifestyle-hardloper van de warmere, door Calabasas op de track-pant geïnspireerde tinten, en ruilt ze in plaats daarvan in voor een palet dat meer steunt op elementen van metaalachtige natuur. Voor het bovenwerk wordt een tonaal thema op tafel gebracht, omdat een combinatie van glanzende silvers en boterachtige suède de basisconstructies vormen, die beide grijze teint hebben die lichtjes afwisselen in schaduwen, simpelweg vanwege hun verschillen in materiaal. De hielgebieden zijn waar het grootste deel van de kleur doorschijnt, aangezien de achterste Boost-panelen kleurblokken hebben met vergulde coatings, naast de hielstempels die in plaats van het gebruikelijke grotere Trefoil-logo te gebruiken, ruilen voor een patriottisch trio van adidas tekstbranding.
https://www.4ubliss.com/
ford3frank
 
Posts: 4
Joined: Fri Jul 03, 2020 8:22 pm

Return to General Discussions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 47 guests

cron

 
© 2015 FusionKnots.com

 
Home         Video Gallery         Free Downloads         Press        Other Projects        Contact         Forum        Join us on Facebook!